websikehealthcheck

 

Hogy kerül víziló a nappaliba?

A Víziló a nappaliban az együttfüggésről szól, ami bár rengeteg embert érint, mégsem beszélünk róla eleget. De mit is jelent az együttfüggés? A könyv definíciója szerint: „Az együttfüggés olyan betegség vagy betegségszerű állapot, ami akkor alakul ki, amikor az ember egy nagyon erőteljes jelenség közelében él és ezt a jelenséget nem tudja saját személyiségén belül feldolgozni, hanem alkalmazkodik annak létéhez.”

Kinek szól a könyv?

„Azoknak az embereknek, akik rosszul érzik magukat a bőrükben, de nem igazán tudják, hogy miért. Olyan dolgokról próbálok írni, amikről általában hallgatunk. A gyermekek földjén keresgélek, ott, ahol ez a rossz érzés elkezdődött. Olyan embereket kerestem, akik olyan otthonokban nőttek fel, ahonnan különböző okok miatt részben vagy teljesen hiányzott a szülői jelenlét. Leginkább az alkoholista családok felnőtt gyerekeihez szólok, és azokhoz, akik a családon belüli korlátozó vallásosság, a munkamánia, az abúzus, az erőszak vagy a túlzott anyagiasság miatt.

Az anyáknak és apáknak is, sőt főleg nekik írok és legfőképp a bennük lakozó gyermeket akarom elérni.”

Tommy Hellsten, a Víziló a nappaliban szerzője

 

A könyv nem gyógyszer, de útjelzőként szolgálhat, hogy merre érdemes elindulni azon az úton,
ami segít feldolgozni a múlt néha nagyon is keserves történéseit.

 

Végre magyarul is elérhető!

Rendeld meg a könyvet itt, 4.560 Ft-ért!

A megrendeléshez töltsd ki az űrlapot és e-mailben küldöm Neked a fizetéssel, szállítással kapcsolatos tudnivalókat!

„Szívből remélem, hogy a könyv sokaknak tud segíteni feldolgozni életük, főként gyerekkoruk mindazon történéseit, az azok okozta sebeket és sebhelyeket, amikről a könyv is ír és amelyeket mindeddig nem tudtak hova tenni, csak valahol belül, halványan érezték, hogy valami nem jó.”

Piispanen Kati
a könyv fordítója